Jornada "Transformacions de les entitats socials" - Presentació del llibre “Una altra guerra freda: Estats Units, Rússia i Xina”, de Ferran Fullà - Fundació apip-acam

Cerca
Go to content

Main menu:

Jornada "Transformacions de les entitats socials"

Published by Fundació Apip-Acam in Jornades · 29/4/2016 14:19:00
El proper 11 de maig se celebrarà, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (carrer Montalegre, 5) la jornada “Transformacions de les entitats socials” organitzada per la Fundació APIP-ACAM.

L’acte, servirà de presentació del darrer número de la revista “Políticas Sociales en Europa”, que du per títol Tranformaciones de las entidades sociales, editada per la mateixa Fundació APIP-ACAM.

D’ençà de l’impuls dels ajuntaments democràtics per la participació de la societat en les activitats socials, s’han creat nombroses i diferents entitats socials que han donat resposta a les necessitats socials creixents, diverses i de dret de l’Estat del Benestar. Hem anat adaptant-nos a les noves necessitats i metodologies d’intervenció social, però també a les modificacions del marc condicionant de les entitats, exigències jurídiques, laborals, fiscals i, en conseqüència, ens hem especialitzat i obert a la professionalització de les nostres organitzacions

Hem viscut doncs un llarg camí, una progressiva transformació de les entitats, canvis motivats pel creixement dels pressupostos, del nombre de treballadors, de l’activitat social, de la gestió administrativa, financera, etc.
Amb aquesta perspectiva, volem dur a terme aquesta jornada i posar en comú l’anàlisi de la situació actual per millorar en el futur.

La jornada comptarà amb la presència de diversos ponents, en representació d’entitats, que exposaran la seva experiència personal i laboral dins del tercer sector social. 

La jornada és gratuïta però cal confirmar l'assistència a hace@fundacioapipacam.org

Descarregueu-vos el programa de de la jornada




Back to content | Back to main menu