Celebració dels 50 aniversari de la FAVB - Presentació del llibre “Una altra guerra freda: Estats Units, Rússia i Xina”, de Ferran Fullà - Fundació apip-acam

Cerca
Go to content

Main menu:

Celebració dels 50 aniversari de la FAVB

Published by Fundació Apip-Acam in Actes · 7/7/2022 15:20:00
La Federació d’Associació de Veïns de Barcelona organitza un acte pels seus 50 anys de lluita


Cartell de la celebració dels 50 anys de la FAVB. Font: Twitter FAVB.

La FAVB celebra avui Ocupem el Saló de Cent, celebrem els 50 anys de la FAVB, per commemorar la seva trajectòria de lluita de barris. 

L’acte tindrà lloc al Saló de Cent, l’espai més solemne i amb més història de l’Ajuntament de Barcelona, seguint la tradició d’aquesta associació de lluitar per guanyar espais per a la ciutadania. 

Es tracta d’una jornada de reafirmació veïnal amb la mirada posada al futur, en la que es llegirà el Decàleg del moviment veïnal de Barcelona, debatut i aprovat a la darrera assemblea de la FAVB. 

També es comptarà amb la interpretació d’un esquetx de l’obra teatral En Bangkok también hay ratas, en homenatge a les primeres dones lluitadores de les Associacions de Veïns, participarà la Coral Smiling del Raval i un petit piscolabis al final. 

Des de la Fundació Apip-Acam ens sumem a aquesta celebració amb l’edició d’un llibre sobre la lluita obrera de barris durant els anys 70.



Back to content | Back to main menu