Sales estimulació sensorial - Fundació apip-acam

Cerca
Go to content

Main menu:

Sales estimulació sensorial

Serveis
Sales de multiestimulació
Espai sensorial "SNOEZELEN" i sala de "TIC's"

Tot perseguint els objectius de mantenir i/o fomentar l’autonomia de les persones així com prevenir el seu deteriorament, s'ha posat en funcionament, aquest mes de maig de 2016, la sala d’estimulació sensorial i la sala TIC's a la Residència Mas Lluí de la Fundació Apip-Acam.

Amb aquests espais, que estan a disposició de totes les persones que atén l’entitat, s'ofereix una intervenció global, destinada a proporcionar estímuls sensorials que facilitin a les persones una sensació de benestar a partir de la relaxació o l’estimulació, segons l’objectiu marcat per a cadascu, i una introducció a les Tecnologies de la Informació  i Comunicació amb equips tecnològics adaptats a les capacitats de les persones usuàries. 

Per fer possible el projecte, hem comptat amb les inestimables col·laboracions de la Fundació ONCE, en el marc del Programa que té aquesta entitat per a la cooperació i inclussió social de les persones amb diversitat funcional. i amb la Fundació per a la Col·laboració i el Desenvolupament Interregional FUNDACODE, entitat sensible amb les finalitats de la nostra Fundació. 
                                            
Espai Snoezelen
Sala TIC's
 
Back to content | Back to main menu